Infomercials

Innovatie.tv maakt moderne en inhoudelijk sterke infomercials voor een zeer concurrerend tarief. Een infomercial is een korte video, vaak over één onderwerp, met een speelduur van enkele minuten. De kijker krijgt in kort bestek de specifieke kenmerken en voordelen van een product of dienst voorgeschoteld. De informatie wordt overgedragen door middel van een interview, een voice-over of een combinatie hiervan.

  

Ondernemersprijzen

Het is helemaal van nu om ondernemersprijzen, themaprijzen en awards uit te reiken aan ondernemers en organisaties die zich onderscheiden door bijzondere prestaties. Innovatie.tv is de partner bij uitstek om een videofilm te maken van de genomineerden. Vaak worden deze films op de dag van de prijsuitreiking aan het publiek getoond en kan er worden gestemd voor de publieksprijs. Wij hebben dit soort producties gemaakt voor onder andere de Rabobank, Port4Growth en de Kamer van Koophandel en Stichting Urgenda. Veelal krijgen de prijswinnaars de film aangeboden door de organisatie, zodat zij die weer voor commerciële doeleinden kunnen inzetten. Van de gemaakte beelden kunnen wij een korte review maken voor plaatsing op uw website en deze beelden kunnen later gebruikt worden voor een mooie promo.

  

Bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm is een doordachte videoproductie, waarbij wij als producent als het ware in de huid van de opdrachtgever kruipen. We zoeken naar de kernwaarden van een bedrijf of organisatie zodat we deze optimaal kunnen belichten. Wij hebben veel ervaring met dit concept. Tijdens het vooroverleg geven we advies en zijn waar nodig kritisch. Het resultaat: een tevreden opdrachtgever en een film die goed werkt voor de doelgroep.

  

Ons YouTube kanaal
www.youtube.com/mkbinnovatietv