Chris Kesting
camerawerk & videomontage

Als mediamaker ben ik rond mijn 20ste begonnen bij Doorgeest in Amsterdam. Daar kreeg ik de kans om een videoafdeling op te zetten. Dat was in die tijd nog een onontgonnen terrein.

Enkele jaren later startten mijn vader en ik samen een nieuw bedrijf in Castricum. Hij deed de fotografie, ik de videoproducties. Vanaf de start is het maken van een inhoudelijk goede film altijd mijn passie geweest.

Kwaliteit

Ik werk in het hele land en soms daarbuiten om mooie foto’s en video’s te produceren. Ook het testen van nieuwe apparatuur en software is deel van het werk. Ik vind het belangrijk dat mijn apparatuur technisch helemaal up-to-date is. Maar ook de inhoudelijke kant van het werk boeit me. Een verhaallijn zo maken dat de boodschap goed over komt en je tot het einde blijft kijken.

Natuur

In mijn vrije tijd vlieg ik met mijn paraglider in de prachtige Alpen. Als natuurliefhebber vind ik goed omgaan met de wereld om ons heen erg belangrijk. Het is mooi om dit thema regelmatig in onze items terug te laten komen.

chris.kesting@innovatie.tv
+31 6 55 152 621

 

Frederik Meijster
communicatie & tekstschrijven

Profielfoto_groot

Voor taal en communicatie in al zijn facetten heb ik altijd een voorliefde gehad. Geen wonder dat ik daarmee uiteindelijk ook m’n brood ging verdienen. Na het gymnasium en de studie Vertaalwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam heb ik vijftien jaar gewerkt als vertaler en eindredacteur van bioscoop- en televisiefilms.

 

Van tekst naar beeld

Toen ik Chris Kesting ontmoette bleken wij elkaar uitstekend aan te vullen. Video-items produceren die gaan over vernieuwingen in de samenleving past helemaal bij mijn positieve inslag. Het zit in me om altijd te blijven onderzoeken of iets beter kan. Voor Innovatie.tv schrijf ik daarom met veel plezier en gedrevenheid de mediateksten en verzorg ik de sales en communicatie.

frederik.meijster@innovatie.tv
+31 6 53 51 18 58